CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 31/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Το ελληνικό clasico Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «καυτό» ΣΕΦ (31/03, 21:30) δίνει έναν… ξεχωριστό τόνο την Παρασκευή, στο κλείσιμο της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» της φετινής Euroleague (32η αγωνιστική/2 έμειναν μέχρι το φινάλε της regular season).
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις επί των «πράσινων», ενώ τη σεζόν που διανύουμε οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές, με τον Ολυμπιακό να φτάνει ισάριθμες φορές στο ροζ φύλλο.
Πιο συγκεκριμένα: στο Σούπερ Καπ (67-52), για την Basket League (68-66/74-76), στα ημιτελικά του Κυπέλλου (81-65) και στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα (71-95 στο ΟΑΚΑ).
Με ρεκόρ 22-9 και στην κορυφή της βαθμολογίας οι Πειραιώτες (12-3 στο ΣΕΦ), στην 16η θέση (ρεκόρ 11-20) και 3-12 μακριά από το ΟΑΚΑ η ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Την Τετάρτη, οι Πειραιώτες χωρίς να βάλουν το πόδι στο γκάζι ισοπέδωσαν τη Βιλερμπάν (81-55), εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ που… έρχονται.
Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν στο παρκέ τους Μουσταφά Φαλ (ταλαιπωρήθηκε από ίωση, θα παίξει κανονικά την Παρασκευή) και Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να δηλώνει ότι ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ πολύ δύσκολα θα μπει στη μάχη, αφού δεν έχει προπονηθεί καθόλου την εβδομάδα που διανύουμε.
Από νίκη που του έδωσε… λίγο «οξυγόνο» ο Παναθηναϊκός (περισσότερο φυσικά στον ψυχολογικό τομέα).
Οι «πράσινοι» επικράτησαν 86-76 της Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ (κόπηκαν μόλις 2.340 εισιτήρια/αρνητικό ρεκόρ 13 χρόνων), με τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει βραδιά καριέρας: ο Ελληνας ψηλός τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους (7/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 2/2 βολές – 11 ριμπάουντ, 3 μπλοκ), double-double και από τον μάχιμο πόιντ γκαρντ Πάρις Λι με 10 πόντους και 11 ασίστ.
Με απουσίες ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΣΕΦ, αφού ο Σερέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ματέους Πονίτκα, Νέιτ Γουόλτερς και Π. Καλαϊτζάκη.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button