CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ – Κυριακή 05/11 – Προγνωστικά Super League

O Ολυμπιακός περιμένει (05/11, 19:30) στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League!
Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 7-1-0, γκολ 21-5) που θα έχουν τελικά τη στήριξη των φιλάθλων τους, καθώς ακόμα εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλουν άλλη μία νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος του Βορρά» (ρεκόρ 5-2-2, γκολ 15-7) μετά την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση στην Αγιά Σοφιά από την ΑΕΚ ψάχνει απάντηση και ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός πριν το clasico με τον Παναθηναϊκό μετρούσε 5/5 νίκες στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-2).
Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει 1-1-2 και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0).
Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους.
Επίσης, οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν τελειώσει G/G.
Ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Σλάγκερ, σε 11 ματς που έχει διευθύνει φέτος έχει καταλογίσει 9 πέναλτι, ενώ σε 7 αγώνες σε Bundesliga και Bundesliga 2 έχει καταλογίσει 8 πέναλτι!
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, δεν έχει στη διάθεσή του τον Ορτέγκα, νοκ άουτ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου οι Σαμάτα, Βιεϊρίνια και Σοάρες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,55 over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button