CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Παρτιζάν – Πέμπτη 10/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 4-2) υποδέχεται την Πέμπτη (10/11, 21:00) την Παρτιζάν (ρεκόρ 3-3), με μοναδικό στόχο να μην την… πατήσει για τρίτη σερί φορά μπροστά στο κοινό του στη φετινή Ευρωλίγκα!
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη Μονακό είδαν την προηγούμενη εβδομάδα και την Βαλένθια να φεύγει νικήτρια από το Φάληρο, την ίδια στιγμή που η Παρτιζάν ήρθε στην Ελλάδα με σούπερ ψυχολογία και αυτό γιατί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Φυσικά, το παρελθόν του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ζ. Ομπράντοβιτς (σε επίπεδο Euroleague) είναι πολύ πλούσιο: οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντιμετωπίσει τον Σέρβο προπονητή άλλες 20 φορές (Παναθηναϊκό, Φενέρ, Ρεάλ Μ., Μπανταλόνα), με τον Ζοτς να προηγείται 13-7.
Με γεμάτο το… οπλοστάσιο του το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, με σημαντικές απουσίες η Παρτιζάν στην αντίπερα όχθη: σταθερά εκτός οι Σμάιλαγκιτς, Αβράμοβιτς, ενώ χάνουν τη μάχη στο ΣΕΦ και οι Εξουμ, Αντζουσιτς, Κοπρίβιτσα,Τριφούνοβιτς.
Επιστρέφει ο σκόρερ, Νάναλι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Ζακ ΛεΝτέι (Παρτιζάν) Over 13,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button