CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Φενέρμπαχτσε – Τρίτη 09/05 – Προγνωστικά πλέι οφ Euroleague

Η αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο Game 5 στο ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (στο 2-2 η σειρά), έχει ξεκινήσει (09/05, 21:30)!
Στο καυτό ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας (19-21 Μαΐου).
Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει την πρόκριση σε Final – 4 της Euroleague σε 5ο ματς. Η παράδοση είναι με το μέρος του, αφού τρεις φορές έχει πάρει την πρόκριση σε ισάριθμες περιπτώσεις έχοντας το τελευταίο παιχνίδι στο… κάστρο του.
Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα αισιόδοξη για τη… Φενέρμπαχτσε είναι η παράδοση που έχει στα πλέι οφ της Euroleague ο προπονητής των Τούρκων, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μετράει 6/6 προκρίσεις σε Final-4, ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μ.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το απουσιολόγιο των δύο ομάδων, στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας είδε τον Κώστα Παπανικολάου να χάνει δύο προπονήσεις λόγω μιας ίωσης, όμως ο κάπτεν των Πειραιωτών αναμένεται να πατήσει κανονικά παρκέ.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Αμερικανό ψηλό Ντέβιν Μπούκερ, έτοιμος ο πλέι μέικερ Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,08 ο Πιέρ (Φενέρμπαχτσε) Over 1,5 εύστοχα τρίποντα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button