CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Φενέρμπαχτσε – Παρασκευή 28/04 – Προγνωστικά πλέι οφ Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός με την… ορμή που του έδωσε ο κόσμος του (sold out τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ) έριξε στο καναβάτσο τη Φενέρμπαχτσε στο game 1 της σειράς (79-68) και έκανε το πρώτο (πειστικό) βήμα για την πρόκριση στο Final Four της φετινής Euroleague (στο Κάουνας το τριήμερο 19-21 Μαΐου).
Την Παρασκευή (28/04, 21:30) το δεύτερο παιχνίδι της σειράς (στις 3 νίκες η πρόκριση), με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ψάχνει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της επί των Τούρκων στη φετινή διοργάνωση.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν… αγριεμένοι στο β’ ημίχρονο στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων και με επτά τρίποντα στην 3η περίοδο έβαλαν τις βάσεις γι’ αυτό το τόσο σημαντικό ροζ φύλλο.
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 16/29 τρίποντα, με τον Αϊζάια Κάνααν να κάνει… όργια (18 π. με 6/7 τρίποντα) και τον Σάσα Βεζένκοφ (19 π., 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) να είναι καθοριστικός όταν… έπρεπε.
Απογοητευτικός ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για τη Φενέρ, στην επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, έμεινε άποντος σε 21 λεπτά συμμετοχής.
Για την ομάδα του Ιτούδη ξεχώρισε ξανά ο Αμερικανός σέντερ Μότλεϊ (15 π., 7 ριμπ.), διψήφιοι και οι Πιερ (13 π. με 3/3 τρίπ., 4 ριμπ., 5 ασ.), Χέιζ (11 π., 4 ριμπ.), Γκούντουριτς (12 π., 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ).
Χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα στο game 2, σταθερά νοκ άουτ για τους Τούρκους οι Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα, ενώ παραμένει αμφίβολος ο σημαντικός Αμερικανός γκαρντ Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Σάσα Βεζένκοφ Over 2,5 εύστοχες βολές στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button