CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Φράιμπουργκ – Πέμπτη 15/09 – Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Νέο μεγάλο «μπαμ» την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν στη μηχανή τους τον 31χρονο Κολομβιανό παιχταρά Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος μαζί με τον Μαρσέλο αναμένεται να αποτελέσουν τα μεγάλα «όπλα» των Πειραιωτών για την αντεπίθεσή τους σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.
Πάντως, για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν (έχει αρχίσει από νωρίς να αισθάνεται πίεση…) αυτό που προέχει είναι το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Φράιμπουργκ (15/09, 19:45) για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων (ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα 2-1 στη Γαλλία από τη Ναντ).
Δεν είναι διαθέσιμοι για τον Ισπανό τεχνικό οι Χουάνγκ-Ινμπόμ και Βαλμπουενά, ο οποίος καλείται άμεσα να βρει «χημεία» (πολλά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ των Πειραιωτών).
Η Φράιμπουργκ είναι 2η στη bundesliga (με 13 β.), νίκησε στην πρεμιέρα την Καραμπάγκ (2-1), ενώ παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία επίσημα (4-1-0).
Αμφίβολοι για τον κόουτς Κρίστιαν Στράιχ (από το 2011 στον πάγκο των Γερμανών!), οι Γκούλντε (μπακ), Σαλάι (χαφ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 Γκολ μετά το 28 ο λεπτό στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button