CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ουγγαρία vs Αγγλία – Σάββατο 04/06 – Προγνωστικά Nations League

Το απόγευμα του Σαββάτου (19:00, 04/06) η αναμέτρηση των δύο ομάδων στην «Πούσκας Αρένα», στη Βουδαπέστη.
Τα αρνητικά αποτελέσματα της Ουγγαρίας το δίμηνο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο με απολογισμό 1-1-3, την άφησαν ξανά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το περασμένο καλοκαίρι στο Euro έκοψε βαθμούς από Γαλλία και Γερμανία. Γενικώς, έχει κάνει κατά καιρούς κάποια μεγάλα «μπαμ» σε αποτελέσματα.
Μία νίκη κόντρα στη Β. Ιρλανδία και μία ήττα από τη Σερβία με το ίδιο σκορ (1-0) ο απολογισμός της στα φιλικά τεστ του Μαρτίου.
Η Αγγλία έκανε επίδειξη δύναμης στα προκριματικά του Μουντιάλ, μοίρασε «τεσσάρες» και «πεντάρες» στους αντιπάλους της, ενώ ολοκλήρωσε με το 10-0 επί του Σαν Μαρίνο και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την τελική φάση του Κατάρ.
Εκεί θα συναντήσει τις ΗΠΑ, το Ιράν και τον νικητή του Ουαλία – Ουκρανία.
Ακολουθούν ορισμένα δυνατά παιχνίδια στο Nations League, με αντιπάλους όπως η Γερμανία και η Ιταλία.
Στα φιλικά του Μαρτίου νίκησε την Ελβετία (2-1) και την Ακτή Ελεφαντοστού (3-0), με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δοκιμάζει αρκετά νέα πρόσωπα.
Πρώτη κλήση για τον αριστερό μπακ της Λέστερ, Τζάστιν, έμεινε εκτός για να πάρει κάποιες πολύτιμες ανάσες ο κάπτεν της Λίβερπουλ Χέντερσον.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 η Ουγγαρία Over 2,5 κίτρινες κάρτες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button