CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ουκρανία vs Ιταλία – Δευτέρα 20/11 – Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

3ος όμιλος: Αγγλία 19 β., Ιταλία 13 β., Ουκρανία 13 β., Βόρεια Μακεδονία 7 β., Μάλτα 0 β.

Τεράστιο παιχνίδι το βράδυ της Δευτέρας (20/11, 21:45) στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην «Bay Arena» (έδρα της Λεβερκούζεν) ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ιταλία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024!
Τα… πάντα όσον αφορά το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για το Euro θα κριθούν στη μονομαχία της Δευτέρας, με τους τυπικά γηπεδούχους Ουκρανούς να θέλουν μόνο νίκη για την πρόκριση και την ίδια ώρα η «Σκουάντρα Ατζούρα» νίκη ή ισοπαλία για να πάρει αυτή το εισιτήριο.
Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, τόσο στην ομάδα του Σεργκέϊ Ρεμπρόφ όσο και στο σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, άπαντες ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ματς της Δευτέρας!
Δεν υπάρχει κάποιος φρέσκος αγωνιστικός «πονοκέφαλος» για τους δύο προπονητές, οι οποίοι θα ρίξουν στη μάχη τα πιο βαριά τους χαρτιά.
Προφανώς η Ιταλία από τη στιγμή που πηγαίνει για δύο αποτελέσματα (και σε ουδέτερο έδαφος) έχει τον πρώτο λόγο, όμως κουβαλά και έξτρα πίεση, αφού το κλίμα δεν σηκώνει νέο κάζο (ως γνωστόν έλειψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πριν από περίπου έναν χρόνο).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,88 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button