CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ουνιόν Βερ. vs Αϊντραχτ Φρ. – Παρασκευή 27/09/2019 – Γερμανία, Μπουντεσλίγκα

Η Ουνιόν «ξεφούσκωσε» μετά την ιστορική νίκη επί της Ντόρτμουντ και μοιραία γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια τόσο από την Βέρντερ όσο και από την Λεβερκούζεν. «Πρέπει άμεσα να σηκώσουμε κεφάλι», η γεμάτη νόημα δήλωση του προπονητή των Βερολινέζων, Φίσερ (ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021). Το ενθαρρυντικό γι’ αυτόν είναι ότι δεν ταλαιπωρείται από σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Εννοείται ότι το γήπεδο της Ουνιόν θα είναι ξανά γεμάτο, καθώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της είναι sold out.

Η Αϊντραχτ προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν θυμίζει σε πολλά την περσινή «πολεμική μηχανή».

Στη φετινή Μπουντεσλίγκα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει βαθμό μακριά από την Φρανκφούρτη (δύο ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες). Απαντες στη διάθεση του τεχνικού, Χίτερ.

Δεν το συζητάμε, η Αϊντραχτ διαθέτει περισσότερες ποιοτικές μονάδες, όμως η άμυνά της κάνει σταθερά νερά. Την ίδια στιγμή, η Ουνιόν θέλει πάση θυσία να αποφύγει την τρίτη σερί ήττα και μπροστά στο φανατικό κοινό της… μασάει σίδερα! Ποντάρουμε στο να μη χάσει!     

Η πρότασή μας: Ουνιόν Βερ. – Αϊντραχτ Φρ.: 1Χ  

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button