Προγνωστικά Στοιχήματος

Ουρουγουάη vs Ολλανδία – Προγνωστικά ημιτελικού Μουντιάλ στις 6-7-10 (Uruguay – Netherlands)

Ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ 2010 θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 21:30 (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ) μεταξύ της Ουρουγουάης και της Ολλανδίας. Οι δύο ομάδες δεν αναμενόταν να φτάσουν τόσο ψηλά και τώρα δίκαια έχουν και οι δύο βλέψεις για συμμετοχή στον τελικό ακόμα και για κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ουρουγουάη, όπως εξελίχθηκε το Μουντιάλ, είναι η μόνη εκπρόσωπος της Λατινικής Αμερικής, αφού Βραζιλία, Αργεντινή και Παραγουάη αποκλείστηκαν στα προημιτελικά. Έτσι, ένα Μουντιάλ που φαινόταν Λατινοαμερικάνικη υπόθεση μετατράπηκε στα προημιτελικά σε Ευρωπαϊκή υπόθεση με τρεις από τις τέσσερις ομάδες που απέμειναν να είναι από τη Γηραιά Ήπειρο. Η Ουρουγουάη, παρά τις απουσίες που θα έχει, αναμένεται να εμφανιστεί σκληρή και οργανωμένη.

Η Ολλανδία, μετά τη μεγάλη επιτυχία του αποκλεισμού της Βραζιλίας, έχει πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και να κατακτήσει το τρόπαιο. Αν συνεχίσει να εμφανίζεται οργανωμένη, ουσιαστική και παθιασμένη δεν έχει λόγο να μην τα καταφέρει.

Στο stoixima θα επικεντρωθούμε στο στοίχημα της πρόκρισης και θα επιλέξουμε την Ολλανδία.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button