CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΟΦΗ vs Ολυμπιακός – Κυριακή 09/10 – Προγνωστικά Super League 1

Χωρίς… αύριο το κυριακάτικο (δύσκολο) παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (09/10, 16:00)!
Οι Κρητικοί που προβληματίζουν έντονα με την εικόνα τους, ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να κάνουν restart, έξοδο από τον… δικό του λαβύρινθο θα αναζητήσει την ίδια ώρα η ομάδα του Μίτσελ.
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από το νέο ευρωπαϊκό «χαστούκι» (ήττα 0-3 από την Καραμπάγκ/χωρίς βαθμό στον όμιλό τους στο Γιουρόπα Λιγκ) που δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σισέ (αποδοκιμάστηκε έντονα την Πέμπτη και άνοιξε διάλογο με την εξέδρα/την επόμενη μέρα ζήτησε συγγνώμη), Μπα, όπως επίσης και τους Σαμασέκου, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, Φορτούνη, Μπόουλερ, αλλά και τους τραυματίες Βατσλίκ, Ρέτσο, Ελ Αραμπί.
Ξανά με πολλές απουσίες ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια (μία νίκη σε 6 αγωνιστικές), ο οποίος δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στη θέση του: εκτός οι Πασαλίδης, Καμάου, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Γρίβας, Σωτηρίου, Σηφάκης, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 διπλό και Over 2,5 συνολικά γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button