CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΟΦΗ vs Ατρόμητος – Δευτέρα 17/2/2020 – Super League 1

Μεγάλο ματς για την εξάδα και την συμμετοχή στα πλέι οφ το σημερινό στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν για τελευταία φορά το 2008 από τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ».

45 λεπτά άντεξαν στην Τούμπα (ήττα με 4-0, όλα τα γκολ μπήκαν στην επανάληψη), παίζοντας με πολλές και σημαντικές απουσίες. Συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχουν μόλις μια στις 9 τελευταίες. Επίσης, συμπλήρωσαν δύο μήνες χωρίς τρίποντο στο Ηράκλειο. Μετά και το χθεσινό διπλό του Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο βρίσκονται στο -1 από την 6η θέση.

Εξέτισαν και επιστρέφουν οι βασικοί Μεγιάδο (αμ. χαφ), Φιγκεϊρέντο (φορ/1ος σκόρερ), Κουτρουμπής (στόπερ), Τσιλιανίδης (εξτρέμ), τιμωρημένοι οι Κοροβέσης (αρ. μπακ), Μαρινάκης (δεξ. μπακ).

Ο Ατρόμητος (στο -3 από την 6η θέση) έχασε από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι στις καθυστερήσεις (0-1), νέα ήττα με το ίδιο σκορ στο γήπεδό του από τον Αρη, μεσοβδόμαδα και αποκλεισμός και στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Περιστερίου μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έχει έναν βαθμό στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχει νίκη στα 8 τελευταία του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει να σκοράρει 720 αγωνιστικά λεπτά!

Βράζει το αφεντικό του συλλόγου Γιώργος Σπανός, τα έχωσε για τα καλά στους παίκτες. Στα… κάγκελα και ο κόσμος.

Επιστρέφουν οι Ρισβάνης (στόπερ), Μανούσος (φορ/1ος σκόρερ), εξέτισε ο Κατράνης (αρ. μπακ), τιμωρημένος ο Χαρίσης (χαφ), ανέτοιμος ο Γκάλο (δ. μπακ) και ο εξτρέμ Νταβιώτης.  

Η πρότασή μου: ΟΦΗ - Ατρόμητος: νίκη ΟΦΗ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button