CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Αστέρας Τρίπολης – Σάββατο 29/01 – Super League 1

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν… ρεπό αυτή την εβδομάδα, οπότε το βάρος (και) της στήλης θα πέσει εντός συνόρων και στη Super League 1.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, πάντως, «ζεσταθήκαμε» για τα καλά με το 3,70 που προτείναμε και πλήρωνε το 3-1 (ακριβές σκορ στα σετ) στην αναμέτρηση του Μεντβέντεφ κόντρα στον Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στην ελληνική Super League και το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά στο γήπεδο της Λεωφόρου παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο στέγαστρο του γηπέδου από την κακοκαιρία, ωστόσο υπάρχει αλλαγή και αυτή αφορά την ώρα διεξαγωγής της (αντί για 19:30 το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00).

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν καλός στη Νεάπολη, όμως πήρε αυτό που έψαχνε (νίκησε 0-1). Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο διπλό των «πράσινων» στις 15 τελευταίες εξόδους τους στο πρωτάθλημα.
Σταθερά στην πρώτη τετράδα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στη Λεωφόρο έχει να δεχτεί γκολ από τις 7 Νοεμβρίου, μετρώντας 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις.
Τρεις μέρες χωρίς προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας που χτύπησε την Αττική έμειναν οι «πράσινοι».
Τιμωρημένος ο Βιγιαφάνιες (χαφ), εκτός πλάνων ο Χατζηγιοβάνης (εξτρέμ).

Οι Αρκάδες έστω και με την ψυχή στο στόμα κατέβαλαν την αντίσταση του Απόλλωνα (1-0 με γκολ στο 88’) και έτσι σκαρφάλωσαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Στην Τρίπολη, η ομάδα του Ράσταβατς έχει πανηγυρίσει 4 διαδοχικές νίκες, όλες με 1-0!
Διαφορετική η εκτός έδρας εικόνα του Αστέρα (μόνο ένα διπλό φέτος κόντρα στον Απόλλωνα).
Τιμωρημένος ο Κανελλόπουλος (αμ. χαφ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,42 under 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button