CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Εφές – Παρασκευή 13/11 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός (2-3) παλεύει σαν… τρελός σε όλα τα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα και έτσι θα πορευθεί μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης. Χωρίς να έχει το τρομερό ρόστερ, παίζει με σχέδιο, με τον κόουτς Βόβορα να κάνει εξαιρετική δουλειά και να παίρνει από όλους το μάξιμουμ.

Πιθανή η επιστροφή των ψηλών Μπεντίλ, Ογκαστ που απουσίασαν από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πολύ δύσκολα θα παίξει ο ηγέτης Νέντοβιτς (έπαθε τράβηγμα) και αυτό (θα) είναι τεράστιο πλήγμα για τον προπονητή των πράσινων.

Η Εφές (3-3) παίζοντας με σημαντικές απουσίες νίκησε στο τέλος την Μακάμπι δείχνοντας τον χαρακτήρα της.  

Ο κόουτς Αταμάν έχει ξανά στην διάθεσή του τον σούπερ σταρ Λάρκιν, όμως έχασε για ένα μήνα τον βασικό του σέντερ Ντάνστον. Πάντως, έχει λύσεις στον πάγκο.
 
Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 το Over 9,5 τρίποντα της Εφές στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

Παναθηναϊκός – Εφές με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Την επιστροφή στις νίκες έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Εφές Ανατολού για την 8η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα (13/11, 21:00).

Ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την καλύτερη ομάδα της περσινής σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε.

Οι πράσινοι διασκέδασαν τις εντυπώσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ (96-67) άφησαν πίσω τους την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και ψάχνουν μια καλή και ουσιαστική εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αταμάν.

Παναθηναϊκός - Εφές με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση με ρεκόρ 2-3 τη στιγμή που η Εφές είναι στο 3-3 και με την επιστροφή του Σέιν Λάρκιν έχει αρχίσει να φορμαρίζεται και να μαζεύει νίκες. Οι Τούρκοι προέρχονται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό εκτός) και Μακάμπι (εντός).

Τρομερή είναι η παράδοση του Παναθηναϊκού όταν φιλοξενεί την Εφές στην Ευρωλίγκα, έχοντας 10-0 νίκες σερί (σ.σ. οι δύο στην παράταση), από το 2007 και έπειτα.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με σούπερ προσφορά* για τα μέλη, ενώ προβάλλεται σε Live Streaming. Παράλληλα, μπορεί κανείς να βρει γι’ αυτόν κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button