CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μονακό – Τρίτη 01/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Το βράδυ της Τρίτης (21:00) ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 5-15) υποδέχεται τη Μονακό (10-12), με στόχο από εδώ και στο εξής (σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόουτς Πρίφτη) να μαζέψει όσες νίκες περισσότερες μπορεί προκειμένου να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της regular season.
Εκτός μάχης για τις επόμενες 20 μέρες τέθηκε ο αρχηγός των «πράσινων» Ιωάννης Παπαπέτρου (τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε επέμβαση), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του σκόρερ Μέικον, ο οποίος δεν έπαιξε στα τελευταία ματς λόγω ενοχλήσεων.
Επέστρεψε ο Παπαγιάννης (πρώτος ριμπάουντερ και μπλοκέρ του Παναθηναϊκού), θετικά τα πρώτα δείγματα από τον Σέρβο πόιντ γκαρντ Γιόβιτς, σε εξαιρετική κατάσταση ο Νεμάνια Νέντοβιτς.
Η Μονακό μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία της Ευρωλίγκα, «αυτοκτόνησε» στο πιο πρόσφατο (στο Πριγκηπάτο) κόντρα στη Ρεάλ (ηττήθηκε στην παράταση 90-84) χάνοντας σε δύο και τρεις περιπτώσεις το ροζ φύλλο μέσα από τα χέρια της!
Ετοιμος ξανά ο ψηλός Ντόντα Χολ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 ο Mike James πρώτος σκόρερ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button