CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 23/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Φτάσαμε αισίως στο φινάλε του πρώτου γύρου στη regular season της φετινής Euroleague και το βράδυ της Πέμπτης (23/12, 21:00) όλοι οι προβολείς στη μπασκετική Ευρώπη θα είναι στραμμένοι στο ΟΑΚΑ (έγινε sold out), στη μονομαχία του Παναθηναϊκού (4-12) με τον Ολυμπιακό (11-5).

Στις 22 Νοεμβρίου οι «πράσινοι» είχαν φύγει νικητές (76-81) από το ΣΕΦ, όμως αυτό το παιχνίδι ήταν για την Basket League.
Στην Ευρώπη, το σκορ είναι 12-7 υπέρ των Πειραιωτών και στο ΟΑΚΑ 4-4 σε 8 αναμετρήσεις στο πλαίσιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει από εδώ και στο εξής στις υπηρεσίες του αναπληρωματικού ψηλού Φλόιντ, ο οποίος συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε.
Επίσης, εκτός μάχης τέθηκε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού λόγω covid – 19 (δεν ανακοινώθηκε το όνομά του), ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα χρησιμοποιήσει τον Αμερικανό ψηλό Κουίνσι Εισι που ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα.
Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) Over 9,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button