CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Δευτέρα 11/04 – Προγνωστικά Basket League, Ελλάδα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το τζάμπολ (20:00, 11/04) στο αποψινό ελληνικό clasico που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (με ρεκόρ 17-1 και οι δύο μονομάχοι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα).
Ο νικητής του ντέρμπι θα αποκτήσει αυτόματα και αβαντάζ για τον τίτλο, καθώς θα βάλει στο… συρτάρι του το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της Basket League.
Ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο των πράσινων να δώσουν βροντερό παρών, θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρβο σταρ Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, ενώ έτοιμος είναι και ο χρήσιμος Κουβανός φόργουορντ, Σαντ – Ρος.
Συμπληρώνει σχεδόν 2 μήνες εκτός δράσης ο Σέρβος πλέι μέικερ Σ. Γιόβιτς (τραυματίας).
Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες όλων των… βαριών χαρτιών του!
Την Μ. Τετάρτη αρχίζει στο ΣΕΦ η σειρά με τη Μονακό για τα πλέι-οφ της Euroleague.
Τέσσερις φορές έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους αυτή τη σεζόν οι «αιώνιοι» (σε Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου), 3-1 προηγούνται οι Πειραιώτες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 ο Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) Over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button