CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μαδρίτης – Πέμπτη 31/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Νέα εμφάνιση… κάτω του μετρίου για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης απέναντι στη Μακάμπι και νέα ήττα στο ΟΑΚΑ (83-95) από τους Ισραηλινούς.
Με ρεκόρ 7-18 η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που μάλλον περιμένει πως και πώς να ολοκληρωθεί η… περιπέτειά της στη φετινή Ευρωλίγκα και προφανώς για λόγους πρεστίζ να αποφύγει την τελευταία θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.
Χάνει και το ματς της Πέμπτης με τη Ρεάλ (31/03, 21:00) ο βασικός Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ξανά εκτός και ο ανέτοιμος Σέρβος πόιντ γκαρντ Σ. Γιόβιτς που δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα από τη στιγμή που συμφώνησε με τους «πράσινους».
Μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια της θέλει η Ρεάλ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 2η θέση της regular season. Ηδη, πάντως, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους οι Μαδριλένοι και χωρίς τους Χάνγκα, Ράντολφ και Αμπάλδε στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρεάλ από το 2018 μετράει 13 σερί νίκες επί των «πράσινων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Ερτέλ (Ρεάλ Μ.) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button