CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παρασκευή 06/11 – Προγνωστικά Euroleague

Ένα ιδιαίτερα υψηλό εμπόδιο περιμένει τον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 2-2) το βράδυ της Παρασκευής στο άδειο ΟΑΚΑ: η ΤΣΣΚΑ (3-3) ανεβάζει στροφές και φυσικά θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Πάντως, οι πράσινοι έχουν αποδείξει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Ο κόουτς Βόβορας έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, με τους παίκτες του να παλεύουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις επιδόσεις τους στον τομέα των ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ογκαστ, Μπεντίλ και Βουγιούκα, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά στη ρακέτα.

Χωρίς απουσίες οι Ρώσοι (επέστρεψαν όλα τα βασικά γρανάζια), με τον Ιτούδη να προετοιμάζει τους παίκτες του για μεγάλη μάχη.  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,88 να πετύχει ο Παναθηναϊκός Over 75,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ένα ακόμη ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, όπου υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη για την 7η αγωνιστική (6/11, 21:30).

Υποχρεωμένος να παίζει στα περισσότερα παιχνίδια με τη ταμπέλα του αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός στη φετινή Ευρωλίγκα και αυτό ισχύει και απέναντι στην πανάκριβη ρωσική «αρκούδα».

Οι πράσινοι επανέρχονται στα παιχνίδια μετά την αναβολή του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ. Το τελευταίο δείγμα γραφής για το σύνολο του Γιώργου Βόβορα ήταν άκρως εντυπωσιακό, καθώς ο Παναθηναϊκός νίκησε 82-68 σχετικά εύκολα τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες στη διοργάνωση.
Στην άλλη πλευρά η ΤΣΣΚΑ μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες έχοντας δώσει όλα τα ματς ως τώρα. Τη περασμένη αγωνιστική επικράτησε της μαχητικής Βαλένθια με σκορ 84-75 στην Μόσχα.

Σε ότι αφορά τη πρόσφατη προϊστορία, πέρσι ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Ρωσία και η ΤΣΣΚΑ στην Ελλάδα, αν και συνήθως τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρι τον έχουν οι «έδρες».

Ο κορυφαίος αγώνας παίζει με Super Derby προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button