CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Βαλένθια – Παρασκευή 10/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 8-15) «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες στην Euroleague και η αναμέτρηση με την Βαλένθια (12-11) στο ΟΑΚΑ (10/02, 21:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, είναι ίσως η… τελευταία ευκαιρία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον «πράσινο» πάγκο.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει… κάψει τα περισσότερα «κανονάκια» του, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού δεν σηκώνει νέα ήττα.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει την Παρασκευή για πρώτη φορά στο παρκέ τον Αμερικανό εξαιρετικό σουτέρ τριών πόντων Ματ Τόμας και τον Δημήτρη Αγραβάνη, του οποίου η απόκτηση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.
Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πονίτκα, που έχει χάσει τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού, αλλά συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις.
Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια είναι για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ, παρά το γεγονός ότι από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς βασικών του παικτών.
Ο Αλεξ Μούμπρου δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τον αρχηγό και ηγέτη, Ντούμπλεβιτς (12.9 π., 4.7 ρ.), ενώ αμφίβολος είναι ο χρησιμότατος γκαρντ/φόργουορντ Αροστέγκι (6.9 π., 3.4 ρ.).
Σταθερά έξω για τις «νυχτερίδες» οι Βαν Ρόσομ και Χέρμανσον.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,91 ο Παπαγιάννης Over 0,5 εύστοχο τρίποντο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button