CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Βιλερμπάν – Παρασκευή 08/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός οδεύει ολοταχώς προς την οριστικοποίηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague!
Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» υποδέχονται την Παρασκευή (08/03, 21:15) την Βιλερμπάν και προφανώς δεν σκέφτονται ούτε ως αστείο το ενδεχόμενο γκέλας κόντρα στην προτελευταία ομάδα της κατάταξης.
Με ρεκόρ 17-10 το «τριφύλλι» και 11-3 στο ΟΑΚΑ, 6-21 το ρεκόρ της Βιλερμπάν (3-10 μακριά από την έδρα της).
Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του προσπάθησε να… αφυπνίσει τους παίκτες του, τονίζοντας ότι οι Γάλλοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Ωστόσο και ο ίδιος ο Τούρκος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρόκειται για «αυτοκτονία» στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν κατακτήσει το ροζ φύλλο.
Επί των αγωνιστικών, ο Αταμάν δεν έχει στην διάθεσή του τους Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο, απουσίες, που επί της ουσίας δεν επηρεάζουν τα σχέδιά του.
Από την άλλη πλευρά, ο Γάλλος τεχνικός της Βιλερμπάν Πιερίκ Πουπέ (δεν τα πάει άσχημα στον πάγκο της ομάδας του Τόνι Πάρκερ…) θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικότατων παικτών του, καθώς χάνουν το ματς με τον Παναθηναϊκό ο άλλοτε «πράσινος» Πάρις Λι (πλέι μέικερ) αλλά και ο φόργουορντ Μάικ Σκοτ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,93 ο Σλούκας over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button