CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Βίρτους Μπολόνια – Τετάρτη 23/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Καθοριστικής σημασίας η «διαβολοβδομάδα» που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 2-6) στην Ευρωλίγκα!
Το βράδυ της Τετάρτης (23/11, 21:00), οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την – επικίνδυνη – Βίρτους Μπολόνια (4-4) και καλούνται να παρουσιάσουν σημάδια βελτίωσης, βάζοντας παράλληλα στην… τσέπη τους το πολύτιμο ροζ φύλλο.
Την Παρασκευή ακολουθεί νέο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς με αντίπαλο την Βιλερμπάν, ενώ η Βίρτους θα επιστρέψει στην Ιταλία για να υποδεχθεί την Εφές.
Αξιοσημείωτο, πως μόλις μία φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, σε επίπεδο Euroleague, ο Παναθηναϊκός με τη Βίρτους και αυτή ήταν τον Μάιο του 2002, στον τελικό της διοργάνωσης (είχε γίνει στη Μπολόνια), όταν οι «πράσινοι» είχαν φτάσει στη νίκη με 89-83 και στον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.
Στις δηλώσεις που έκανε για το ματς ο κόουτς Ράντονιτς, αποκάλυψε ότι ο Μάριους Γκριγκόνις (9.2 π. μέσο όρο στη φετινή διοργάνωση), δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, ενώ η συμμετοχή του ρολίστα γκαρντ Π. Καλαϊτζάκη θα αποφασισθεί λίγο πριν το τζάμπολ.
Στη Βίρτους, αμφίβολος είναι ο βασικότατος Δανός γκαρντ Λούντμπεργκ (11.2 π.), ο φόργουορντ Σέμι Οτζελέγιε και ο – ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς – Τορνίκε Σενγκέλια.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 ο Ντέρικ Γουίλιαμς (Παναθηναϊκός) Over 14,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button