CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ερυθρός Αστέρας – Παρασκευή 10/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής τον Ερυθρό Αστέρα (10/03, 21:00), στο κλείσιμο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «πράσινοι» έφτασαν τις έξι διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με τη Βιλερμπάν) με ρεκόρ 8-19.
«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στις δύο πλευρές του παρκέ», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος γνωρίζει ότι στο ΟΑΚΑ η ομάδα του έχει μεγαλύτερη τύχη να πάρει ξανά ένα ροζ φύλλο.
Ερωτηματικό η κατάσταση των Γκουντάιτις, Γουόλτερς, Αγραβάνη, οι οποίοι δεν έπαιξαν στην ήττα του Παναθηναϊκού στο Πριγκηπάτο από τη Μονακό (84-70).
Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στην Αθήνα με καλή ψυχολογία (νίκησε την Εφές 94-75/οι Τούρκοι βγήκαν στο παρκέ χωρίς τους Λάρκιν και Μίσιτς) αλλά και διάθεση να παίξει τα ρέστα του, αφού με ρεκόρ 12-15 απέχει δύο νίκες από τα πλέι οφ.
Χωρίς απουσίες η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Νεμάνια Νέντοβιτς), σε εξαιρετική κατάσταση ο Φακούντο Καμπάτσο (22 π. και 7 ασίστ απέναντι στην Εφές)!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,84 ο Καμπάτσο Over 14,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button