CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ερυθρός Αστέρας – Πέμπτη 28/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, που τρέχει ένα σερί τριών διαδοχικών νικών στην EuroLeague, τις οποίες, μάλιστα, πήρε σε εκτός έδρας παιχνίδια.
Την περασμένη εβδομάδα έκανε το 2/2 σε Μονακό και Μιλάνο, ενώ πέρασε και
από την Πάτρα νικώντας τον Προμηθέα με 54-69 για την Basket League (παρέμεινε μόνος πρώτος).
Με ρεκόρ 9-7 οι «πράσινοι» και στην 4η θέση, 5-3 στο ΟΑΚΑ, το οποίο απόψε (28/12, 21:15) θα είναι κατάμεστο (έχει γίνει sold out).
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Γάλλος σέντερ Ματίας Λεσόρ θα σφίξει τα δόντια και θα πατήσει κανονικά παρκέ, σταθερά έξω ο Παπαπέτρου.
Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 6-10/1-7 εκτός έδρας) μέχρι την περασμένη Πέμπτη ήταν μαζί με την Άλμπα, οι μοναδικές ομάδες της EuroLeague χωρίς εκτός έδρας νίκη. Με το 92-98 επί της Μακάμπι οι Σέρβοι έστω και άτυπα (το ματς έγινε στο Βελιγράδι) βρήκαν το πρώτο «διπλό».
«Μάγος» ο Μίλος Τεόντοσιτς με 27 πόντους και 14 ασίστ, πολύ ουσιαστικός και ο Τζοέλ Μπολομπόι με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την επιστροφή του τρομερά ταλαντούχου γκαρντ, Νικόλα Τόπιτς, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά με την Μέγκα στην Αδριατική Λίγκα.
Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Όγκνιεκ Κούζμιτς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Τζόελ Μπολομπόι (Ερυθρός Αστέρας) Over 5,5 ριμπάουντ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button