CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ζαλγκίρις – Πέμπτη 26/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 7-13, 16ος), με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να παίζει το… κεφάλι του από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός καλείται να γυρίσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση (αλλά και το εις βάρος του κλίμα) και το βράδυ της Πέμπτης (26/01, 22:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ζαλγκίρις (ρεκόρ 12-8, 5η/4 σερί νίκες στην Euroleague), θα φανεί αν έχει τύχη να καταφέρει κάτι τέτοιο.
Ο Παναθηναϊκός μετράει 7 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, το ματς με τους Λιθουανούς είναι «τελικός»!
Δύο πολύ μεγάλα ερωτηματικά για τον Ράντονιτς, καθώς η συμμετοχής των Γκουντάιτις και Γουόλτερς θα κριθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.
«Θέλουμε εκδίκηση για την ήττα στο Κάουνας», δήλωσε ο κόουτς της Ζαλγκίρις, Μακσβίτις, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κ. Εβανς, Κάβανο και Τέιλορ!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 ο Μπραζντέικις (Ζαλγκίρις) Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button