CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μονακό – Πέμπτη 11/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (11/01, 21:15), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μονακό για την 21η αγωνιστική της regular season της Euroleague!
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Εφές (83-76/τρομερός ο Γκριγκόνις με 7/9 τρίποντα και 24 πόντους) και έχει ως στόχο ένα ακόμα 2Χ2 σε «διαβολοβδομάδα», την ίδια στιγμή που το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς (έρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί της Μπασκόνια 93-83, με εξαιρετικό τον Μάικ Τζέιμς/ 26 π., 7 ασίστ), ψάχνει ένα σημαντικό «διπλό» – δήλωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Με ρεκόρ 12-8 οι «πράσινοι» και σταθερά στην πρώτη τετράδα, στο 11-9 το αντίστοιχο ρεκόρ των Μονεγάσκων, που δεν θα έχουν στο παρκέ τον Ελι Οκόμπο (έχει τεθεί προσωρινά εκτός ομάδας).
Επέστρεψε στη δράση για τη Μονακό ο Τζόρνταν Λόιντ (μοιάζει ακόμα ανέτοιμος), με τον Σ. Ομπράντοβιτς να περιμένει, πλέον, περισσότερα από τον σταρ Κέμπα Γουόκερ.
Στον Παναθηναϊκό, ο Αταμάν δεν έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννη Παπαπέτρου.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πριγκηπάτο, ο Παναθηναϊκός είχε αποδράσει με τρίποντο στην εκπνοή του Μάριους Γκριγκόνις (90-91)!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,06 ο Κέντρικ Ναν over 15,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button