CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μονακό – Παρασκευή 21/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μία… ζέστη, δύο… κρύο είναι στο ξεκίνημα της σεζόν ο Παναθηναϊκός!
Τη νίκη και την ενθαρρυντική εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι διαδέχθηκε η συντριβή (94-65) από τη «μισή» Αλμπα (δεν έπαιξαν Λο, Τίμαν, Σμιθ, Ερικσον!) στο Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης.
Ο μοναδικός που διασώθηκε από την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ο Αμερικανός σκόρερ Αντριους (13 π.).
«Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού» ζήτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης…
Πλέον, οι «πράσινοι» (ρεκόρ 1-2) καλούνται την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21/10, 21:00) κόντρα στους Μονεγάσκους (ρεκόρ 2-1) να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Βέβαια, η Μονακό του Μάικ Τζέιμς μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι, αφού το καλοκαίρι ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο (Λόιντ, Μόερμαν, Οκόμπο), έχοντας διακαή πόθο το Final 4 της διοργάνωσης (το άγγιξε πέρυσι, αποκλείστηκε στο game 5 από τον Ολυμπιακό).
Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έφτασε στην Αθήνα, έχοντας στις αποσκευές της την ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι (78-70), σε ένα ματς που πλήρωσε την αστοχία του Τζέιμς (0/8 τρίποντα). Πρώτος σκόρερ των Γάλλων, ο Τζόρνταν Λόιντ με 21 π.
Χωρίς απουσίες η Μονακό, εξαιρετικά αμφίβολος ο Ντέρικ Γουίλιαμς στον Παναθηναϊκό (πρόβλημα στο αριστερό πόδι), ενώ πολύ δύσκολα θα πατήσει παρκέ και ο Νέιτ Γουόλτερς (βασικός πλέι μέικερ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1.81 ο Μάικ Τζέιμς (Μονακό) Over 17,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button