CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Μπασκόνια – Παρασκευή 27/10 – Προγνωστικά Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (27/10, 21:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.
Προφανώς βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά η αναμέτρηση με τους Βάσκους είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τους «πράσινους» προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία, μιας και έχουν αρχίσει με ρεκόρ 1-3, όσο έχουν και οι Βάσκοι.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται αυτή τη φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, χωρίς να έχει στο παρκέ τον Παπαπέτρου και πιθανότατα τον Μαντζούκα.
Την ίδια ώρα, η Μπασκόνια πηγαίνει στο ΟΑΚΑ, έχοντας στην πλάτη της τρεις εντός έδρας ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και μία νίκη στο Βερολίνο επί της Αλμπα.
Ο προπονητής των Βάσκων Χοάν Πεναρόγια βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως αντέχει όσο τον στηρίζουν (δικαίως κατά την άποψή μας/είναι καλός προπονητής) οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας.
Πάντως, οι Βάσκοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ, αφού έχουν τεθεί εκτός μάχης οι Ρογκαβόπουλος (φόργουορντ), Ντιόπ (σέντερ) και Ντίαθ (φόργουορντ), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο βασικότατος σέντερ Τσίμα Μονέκε (είχε 32 πόντους στην πρόσφατη ήττα από τη Ζαλγκίρις).
Τέλος, ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει το καλό σερί που έχει όταν υποδέχεται την Μπασκόνια, καθώς με το νέο format μετράει 6/7 νίκες στο ΟΑΚΑ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 η Μπασκόνια under 76,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button