CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 06/10 – Προγνωστικά Euroleague

Με ματσάρα στο ΟΑΚΑ κλείνει η πρεμιέρα της φετινής Euroleague!
Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής (06/10, 21:15) υποδέχεται στο ασφυκτικά γεμάτο «σπίτι» του τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Κοντά μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, οι «αιώνιοι» θα λύσουν τις διαφορές τους νωρίς-νωρίς και στην Ευρωλίγκα, ενώ τέλη Οκτωβρίου θα συγκρουστούν ξανά στο ΣΕΦ για την Basket League!
Οι «ερυθρόλευκοι» του στρατηγού Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στο νέο Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν (χρειάζονται πίστωση χρόνου οι «πράσινοι» μετά από τόσες αλλαγές σε ρόστερ και πάγκο), φτάνοντας στον πρώτο τίτλο της σεζόν με έναν ιδιαίτερα πειστικό τρόπο (75-51).
Ο Ολυμπιακός κράτησε χωρίς καλάθι τον Παναθηναϊκό για 14 λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έτρεξε ένα σερί 27-0 και ξέφυγε με 32-4 στην 2η περίοδο, κάνοντας αυτό που «έψαχνε» από το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο 17-1 έχουν οι «ερυθρόλευκοι» τους «πράσινους» σε όλες τις διοργανώσεις.
Στους Πειραιώτες, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ αμφίβολος είναι ο νιοφερμένος Ιγκνας Μπραζντέικις.
Από την άλλη πλευρά, ο Αταμάν δεν έχει διαθέσιμο τον ανέτοιμο Ιωάννη Παπαπέτρου, σταθερά εκτός μάχης και ο Ντίνος Μήτογλου.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Εμίλιο Πέρεθ και Μίλαν Νέντοβιτς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 να καρφώσει πρώτος στον αγώνα ο Παναθηναϊκός στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button