CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 30/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Το ελληνικό σούπερ ντέρμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (30/12, 21:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 6-9, 13ος) και τον Ολυμπιακό (9-6, 6ος) συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς το βράδυ της Παρασκευής στην Ευρωλίγκα!
Οι «πράσινοι» μετά τις τρεις σερί εκτός έδρας ήττες σε Βαλένθια, Βαρκελώνη και Κωνσταντινούπολη, «καίγονται» για να πάρουν το ροζ φύλλο – για πολλούς και διάφορους
λόγους.
Από την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες (μετρούν 9 σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις) πηγαίνουν στο ντέρμπι κουβαλώντας στην πλάτη τους δύο διαδοχικές ήττες από Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα και χωρίς να είναι πλέον… άνετοι στον βαθμολογικό πίνακα.
Πρόβλημα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί η αγωνιστική ετοιμότητα του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (το ξεπέρασε).
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δήλωσε ότι η συμμετοχή του Αμερικανού βασικού πόιντ γκαρντ των «πράσινων» θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.
Ακόμα χειρότερα τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Ολυμπιακό, αφού όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο Σάσα Βεζένκοφ, ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν, πονάει στον προσαγωγό και πολύ δύσκολα θα παίξει στο ντέρμπι!
Κλείνοντας την σημερινή στήλη, αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (30/12, 21:00) θα είναι το 9ο ματς ανάμεσα σε Ντέγιαν Ράντονιτς και Γιώργο Μπαρτζώκα στην Ευρωλίγκα. Μέχρι σήμερα το σκορ είναι 5-3 υπέρ του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1.90 ο Τόμας Γουόκαπ (Ολυμπιακός) Over 4,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button