CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 08/06 – Προγνωστικά Game 2 τελικών Basket League

Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο ραντεβού των «αιώνιων» στους τελικούς της Basket League, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (08/06, 21:15) και μπροστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (στο 1-0 η σειρά, στις 3 νίκες κρίνεται ο τίτλος), όμως η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.
Παρότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε πολύ νωρίς στο +16 (26-10 στο 8’), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο φινάλε (73-70).
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προηγήθηκε στο 38’, ωστόσο έμεινε με άδεια χέρια, αφού οι Σλούκας και Γουόκαπ ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών.
MVP για τους Πειραιώτες ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους (από 12 σουτ), πολύ καλός και ο Μουσταφά Φαλ με 11 π., 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες.
Αυτή ήταν η 14η σερί νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Παναθηναϊκού (σε όλες τις διοργανώσεις).
Με ερωτηματικό τον Κώστα Σλούκα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών (ο διεθνής πλέι μέικερ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα).
Στο πρώτο ματς, για τους «πράσινους» πάλεψαν οι Γκριγκόνις (17 π., 5 ριμπ.) και Πάρις Λι (14 π., 7 ασίστ, 2 κλεψίματα).
Με γεμάτο οπλοστάσιο ο Παναθηναϊκός, ενώ θυμίζουμε ότι εκτός λίστας για τους «πράσινους» είναι οι Γουόλτερς και Τόμας, ενώ για τον Ολυμπιακό ο Αϊζάια Κάνααν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 ο ΜακΚίσικ (Ολυμπιακός) Over 9,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button