CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Παρτιζάν – Πέμπτη 03/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Επιστροφή το βράδυ της Πέμπτης (03/11, 21:30) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για μία ακόμη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως προπονητής της Παρτιζάν και έχοντας στο ρόστερ του τον μέχρι πριν λίγους μήνες αρχηγό των «πράσινων» Ιωάννη Παπαπέτρου.
Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 1-4) παρουσιάζει πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο «σπίτι» του, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ντουέιν Μπέικον, ενώ την ίδια ώρα το απουσιολόγιο του προπονητή των «πράσινων» είναι άδειο από ονόματα.
Αντίθετα, η Παρτιζάν (ρεκόρ 2-3) θα βγει στο παρκέ με σημαντικές απουσίες, μιας και ο Ζοτς δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στις υπηρεσίες των Σμάιλαγκιτς (σέντερ), Αβράμοβιτς (γκαρντ/φόργουορντ), όμως το σημαντικότερο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με τον σκόρερ Τζέιμς Νάναλι (ενοχλήσεις, έμεινε στο Βελιγράδι).
Ετσι, μεγάλο βάρος για τους Σέρβους καλείται να σηκώσει ο Κέβιν Πάντερ που η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει… πάρει μπροστά.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 4,05 ο Ντέρικ Γουίλιαμς (Παναθηναϊκός) να κάνει Over 0,5 κόψιμο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button