CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μ. – Τρίτη 15/12 – Προγνωστικά Euroleague

Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την στήλη, την Κυριακή επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις προτάσεις (γκολ νωρίς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία – το Under 5,5 κάρτες στον αγώνα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και το Over 0,5 κόκκινες κάρτες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, βγήκε από τον διαιτητή σε παράγοντα του Αρη), συνεχίζουμε με τις προτάσεις από το μενού της Τρίτης.

Ο Παναθηναϊκός (4-8) «πνίγηκε» στην άμυνα της Ζαλγκίρις και προσγειώθηκε ανώμαλα στο εντός έδρας ματς με τους Λιθουανούς. Πήγε… περίπατο το διπλό στο Μιλάνο.

Σταθερά σε καλή κατάσταση η Ρεάλ (8-5) παρά την αποχώρηση του Καμπάτσο, συνεχόμενες νίκες για τους Μαδριλένους σε Ευρωλίγκα και ACB.

Κανένα ουσιαστικό αγωνιστικό πρόβλημα για Βόβορα και Λάσο.

«Αδικούμε τους εαυτούς μας» δήλωσε ο κόουτς των πράσινων και ζήτησε άμυνα… χωρίς αύριο από τους παίκτες του!  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 το under 10,5 τρίποντα της Ρεάλ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

Παναθηναϊκός – Ρεάλ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δίνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης (15/12, 21:00).

Με όλα τα δεδομένα και τις προβλέψεις να τον έχουν… καταδικασμένο θα φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι έκαναν ένα βήμα προς τα πίσω κόντρα στην Ζαλγκίρις και γνώρισαν μια «κακή» ήττα.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έπεσε στο 4-8 στη διοργάνωση και βυθίστηκε ακόμη παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη δική της πλευρά μετά το νωθρό ξεκίνημα μάζεψε νίκες και μπήκε στη τετράδα έχοντας συνολικά 8-5 στην Ευρωλίγκα.

Πέρα από όλα τα άλλα υπάρχει και η τελευταία διετία της προϊστορίας που είναι μόνο Ρεάλ! Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2018 και έπειτα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 10 φορές συνολικά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ και οι Μαδριλένοι έχουν νικήσει σε όλα τα παιχνίδια!

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button