CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Αρμάνι – Πέμπτη 17/10/2019 – Euroleague

Ακόμα δεν έχουν χωνέψει στο στρατόπεδο των πράσινων την ήττα από την Βιλερμπάν. Και όχι άδικα. Ισως, αυτή η ήττα στο φινάλε της κανονικής περιόδου αποδειχθεί καταδικαστική για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν προβλέπεται να φύγουν με σκυμμένο κεφάλι από τη Λυών οι… άλλες ομάδες που έχουν ως στόχο μία θέση στην πρώτη οχτάδα και τα πλέι οφ. Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ο Πεδουλάκης και οι παίκτες του δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα απόψε, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ. Μοναδικό ερωτηματικό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο αναπληρωματικός σέντερ Ιαν Βουγιούκας (ταλαιπωρείται από ίωση).

Μόνο πανηγυρικό δεν είναι το κλίμα και στο Μιλάνο. Η Αρμάνι έχει γνωρίσει ήδη δύο (εντός έδρας) ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρωλίγκα προέρχεται από τη νίκη (με το στανιό) επί της Ζαλγκίρις. «Πονούν» τον Ετορε Μεσίνα οι απουσίες των Μακ (βασικός πόιντ γκαρντ), Γκουντάιτις (βασικός σέντερ) και Νέντοβιτς (αναπληρωματικός γκαρντ).  

Βέβαια, οι Ιταλοί δεν έχουν ξεμείνει από «όπλα», καθώς υπάρχουν οι Μίτσοφ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σκόλα, Ρολ, Ταρζέφκι.

Εν κατακλείδι: δεν θα είναι εύκολο το σημερινό βράδυ για τους πράσινους (17/10, 21:30), όμως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φτάσουν στη νίκη. Αλλωστε, πάντα στο ΟΑΚΑ είναι πολύ καλύτεροι και πιο σοβαροί (σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς), την ίδια ώρα που η «λαβωμένη» Αρμάνι δείχνει να ζορίζεται στην εκκίνηση της σεζόν.    

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Παναθηναϊκός μείον 3,5 πόντους στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Novibet: Παναθηναϊκός – Ολίμπια Μιλάνο με ειδική προσφορά*

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button