CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Αστέρας Τρίπολης – Κυριακή 1/12/2019 – Super League 1

Ο Παναθηναϊκός (3-4-4 το ρεκόρ του, 1-1-3 στο ΟΑΚΑ) παρουσίασε το… γνωστό του πρόσωπο (μετά από μία καλή εμφάνιση) και έτσι τον θρίαμβο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, διαδέχθηκε η κάτω του μετρίου εικόνα των πράσινων στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό («λευκή» ισοπαλία).

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο» το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ.

Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους «πράσινους», οι οποίοι δεν έχουν στην αποστολή τους, τους Ινσούα, Φάουστο, Ζαχίντ, Μολό, Κότσαρη, ενώ βρίσκεται σ’ αυτήν ο Δανός εξτρέμ, Μπεκ.

Στα χαμηλά της βαθμολογίας οι Αρκάδες (στην 12η θέση με 11 βαθμούς) και ρεκόρ 1-1-4 μακριά από την Τρίπολη. Υποχρεωμένοι να ψάχνουν αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια τους από εδώ και στο εξής. Τρεις σημαντικές απουσίες για τον Μπόρχα Χιμένεθ, με τους βασικούς Μαρκ Φερνάντεθ, Ριέρα και Τασουλή να μένουν εκτός αποστολής για διάφορους λόγους.

Ο Παναθηναϊκός καίγεται για τη νίκη, αλλά θα αφήσει τις… τρέλες στην άκρη γιατί φέτος την έχει πατήσει αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε «σφιχτό» ματς.     

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: under 2,5 goals στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button