CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Ατρόμητος – Τετάρτη 22/1/2020 – Super League 1

Στο καλύτερό του φεγγάρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα έπειτα από 3 μήνες, πρώτο στην επαρχία μετά από… έναν χρόνο και πρώτη φορά φέτος δύο διαδοχικές νίκες στην Super League 1 (επικράτησε 1-0 στα Πηγάδια της Ξάνθης). Μ’ αυτά και μ’ αυτά ανέβηκε στην 4η θέση, με τον Γιώργο Δώνη να βγάζει το καπέλο στους παίκτες του.

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία το εντός έδρας σερί των πράσινων.

Εξέτισε και επιστρέφει ο αρχηγός Κουρμπέλης (χαφ), αποθεραπεύτηκε ο Αποστολάκης (δεξιός μπακ), εκτός παραμένουν οι Μπουζούκης (χαφ), Νούνες (στόπερ/αμ. χαφ).

Θα βοηθήσει τους πράσινους ο μέσος Ανουάρ (το έδειξε με το καλημέρα), κλείνουν και τον παιχταρά, Μαροκινό μέσο, Αγιούμπ. Προς Σαουδική Αραβία ο αριστερός μπακ, Ινσούα, ο οποίος, όμως, θα παίξει κανονικά στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.   

Δεν πείθει ο Ατρόμητος ούτε με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του. Νέα κακή εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου με τον Βόλο (εντός έδρας, 0-0). Εχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Τιμωρημένος και τραυματίας ο Ρισβάνης (βασικός στόπερ), εξέτισε ο Καχίλα (στόπερ).

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: νίκη Παναθηναϊκού στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button