CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Βιλερμπάν – Παρασκευή 24/1/2020 – Euroleague

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 12-8) έκανε το καθήκον του στη «διαβολοβδομάδα» (2Χ2 στο ΟΑΚΑ), όμως η αλήθεια είναι ότι δεν… τρέλανε τους φιλάθλους του με την απόδοσή του κόντρα σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις!

Οι πράσινοι διατηρούν μία απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που κυνηγούν μία θέση στην οχτάδα, ωστόσο ο κρυφός τους πόθος είναι η υπέρβαση και η 4η θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των πλέι οφ. Δεν είναι κάτι εύκολο, όμως δεν είναι και άπιαστο όνειρο. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πιο πειστικοί εντός παρκέ…

Την ίδια ώρα, η Βιλερμπάν δείχνει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά, έχει υποχωρήσει στο 8-12, όμως παραμένει ζωντανή στο κόλπο της πρώτης οχτάδας. Τις τελευταίες εβδομάδες, πλήρωσε και το γεγονός ότι δεν είχε στον πάγκο της τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, καθώς ο Μαυροβούνιος κόουτς ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση που τον έστειλε στο νοσοκομείο και στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από έναν μικροτραυματισμό έβγαλε την τελευταία προπόνηση χωρίς προβλήματα και έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Ρικ Πιτίνο για την αναμέτρηση της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Σταθερά εκτός ο Παπάς, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των πράσινων.

Οσον αφορά τους πρωταθλητές Γαλλίας, έχουν ξανά στην αποστολή τους τον Αμερικανό σκόρερ, Τζάκσον (απουσίασε από τα προηγούμενα πέντε ματς), θα στερηθούν όμως τις υπηρεσίες του βασικού φόργουορντ, Καουντί, ο οποίος είναι τραυματίας.

Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο εικοσάλεπτο.

:Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Παναθηναϊκός μείον 4,5 π. στο πρώτο ημίχτονο στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button