CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Λάρισα – Κυριακή 27/10/2019 – Super League 1

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκει απέναντί του το μεσημέρι της Κυριακής (27/10/2019, 15:00) την παλιά του αγάπη, την ΑΕΛ, στον πάγκο της οποίας κάθισε από το 2004 μέχρι το 2008 και μάλιστα το ’07 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Κάθε ματς είναι κρίσιμο για τους «πράσινους», οι οποίοι παλεύουν να σκαρφαλώσουν στην πρώτη εξάδα (αυτή τη στιγμή είναι στην 9η θέση με 8 βαθμούς, 9 β. έχει η 6η Λάρισα)!

Την προηγούμενη εβδομάδα νίκησαν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-1) με ηγέτη τον Χατζηγιοβάνη που επέστρεψε στη δράση. Εχουν μόλις δύο νίκες σε 7 ματς.

Εξω οι μπακ Ινσούα, Γιόχανσον, έτοιμος ο Μακέντα.

Μετά από ένα παιχνίδι – ροντέο, η ΑΕΛ έμεινε όρθια και στο Αγρίνιο (2-2 με τον Παναιτωλικό). Δύο νίκες – δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έχει ανέβει επίπεδο με τον Ουάρντα στη μεσαία της γραμμή.

Απουσίες στην άμυνα για τον (ανεβασμένο) Παναθηναϊκό, έχει τους παίκτες για να δημιουργήσει ρήγματα η Λάρισα και να μας πληρώσει το goal/goal.  

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός – Λάρισα: goal/goal στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button