CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Μπαρτσελόνα – Παρασκευή 21/2/2020 – Euroleague

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού δυσκολεύει για τα καλά τις επόμενες εβδομάδες στην Ευρωλίγκα, καθώς το βράδυ της Παρασκευής υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια παίζει κατά σειρά: την Δευτέρα στη Μαδρίτη κόντρα στην κυπελλούχο Ισπανίας, Ρεάλ, μετά πηγαίνει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον εφτάψυχο, Ολυμπιακό, ακολουθεί η ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και μετά ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ που καίγεται να προλάβει το τρένο της οχτάδας.  

Αρα, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση της Παρασκευής με τους «μπλαουγκράνα». Ο Ρικ Πιτίνο έχει κανονικά στη διάθεσή του τον βασικότατο φόργουορντ ΝτεΣόν Τόμας (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση), όμως νοκ άουτ τέθηκε ο αναπληρωματικός ψηλός Ουάιλι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς πρωταθλήματος με τον Αρη. Αντίθετα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή των πράσινων ο σουτέρ, Ράουτινς.

Οσο για την Μπαρτσελόνα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς περιμένει σύντομα την επιστροφή του πόιντ γκαρντ, Πάνγκος, ενώ ο Ερτέλ ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα από ένα διάστρεμμα και λογικά θα προφυλαχθεί.

Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Μπάρτσα για τον Παναθηναϊκό, με τους Ισπανούς να θέλουν να επιστρέψουν στον… σωστό δρόμο μετά το χαστούκι που δέχθηκαν στο Copa del Rey από την Βαλένθια στην προημιτελική φάση.

Στα μάτια μου, ο πρώτος λόγος για το ροζ φύλλο ανήκει στους «μπλαουγκράνα»…  

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: νίκη Μπαρτσελόνα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button