CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος – Κυριακή 12/1/2020 – Super League 1

Δεν ήταν αρκετό, για τον Παναθηναϊκό, το ένα (πολύ) καλό του ημίχρονο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει κάτι στο ντέρμπι. Ετσι, τερματίστηκε το αήττητο σερί 8 αγωνιστικών και βγήκε από την εξάδα.

Μεσοβδόμαδα βυθίστηκε και πάλι στην εσωστρέφεια χάνοντας στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ (0-1) στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου, σε ένα ματς που έπαιξε με 5-6 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Η ουσία, πάντως, είναι ότι κινδυνεύει να χάσει τον βασικό του στόχο για φέτος.

Νοκ άουτ ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ, Αποστολάκης, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα (από το 26’) κόντρα στη Λαμία και γνώρισε την 5η σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

Εξέτισαν οι Ευαγγέλου (στόπερ), Οικονομίδης (χαφ), εκτός παραμένουν ο αμυντικός μέσος Κόρμπος, οι Αρσε (χαφ), Μακσίμοβιτς (χαφ), ενώ δεν υπολογίζονται και οι Εμμανουηλίδης (φορ, δανεικός από τον Παναθηναϊκό), όπως επίσης και ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων», Αραμπούλι (τιμωρημένος).

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: νίκη Παναθηναϊκού στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button