CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναθηναϊκός vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πέμπτη 5/3/2020 – Euroleague

Ο Παναθηναϊκός, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στο ελληνικό σούπερ ντέρμπι της Ευρωλίγκας και μ’ αυτά και μ’ αυτά συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Χωρίς ίχνος υπερβολής οι πράσινοι έσπασαν τα καλάθια και το 1/20 που είχαν έξω από τα 6,75 μ. τα λέει όλα. Απογοητευτικός  στις προσπάθειες που πήρε από την περιφέρεια ο Ράις, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 0/9.

Ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στο 14-13, έχοντας δύο νίκες παραπάνω από τους διώκτες του. Πάντως, έχει αρχίσει και ζορίζει η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα για τον Παναθηναϊκό, με τον Ρικ Πιτίνο να επιμένει ότι η ομάδα του χρειάζεται τέσσερις νίκες ακόμα για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Νέο δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην πάντα ισχυρή ΤΣΣΚΑ.

Ο Πιτίνο «έκοψε» από το ρόστερ τον Παππά, την ίδια ώρα που ο Ράουτινς δεν έχει βοηθήσει καθόλου (είναι άφαντος για την ακρίβεια), ενώ ο Φριντέτ λόγω της αδυναμίας του στην άμυνα χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο. Κόντρα στην «ομάδα του στρατού», πάντως, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Αμερικανός «μπόμπερ», καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύσεις με… μεγάλη αγωνία έξω από τα 6,75 μ.

Οι Ρώσοι την Τρίτη τα βρήκαν μπαστούνια απέναντι στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, όμως στο τέλος μίλησε η ποιότητά τους. Αναμφισβήτητα την φετινή σεζόν η ΤΣΣΚΑ δεν είναι το φόβητρο των προηγούμενων χρόνων, με τον Ιτούδη να… ψάχνεται ακόμη.

Ο Ράις (ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Πιτίνο) τα… έσπασε στο ΣΕΦ. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο ροζ φύλλο!

Η πρότασή μου: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ: Ράις over 9,5 π. στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button