CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Παναχαϊκή vs Παναθηναϊκός – Τετάρτη 30/10/2019 – Κύπελλο Ελλάδας

Η σημερινή αναμέτρηση (19:30) στο γήπεδο «Κ. Δαβουρλής» της Πάτρας είναι η πρώτη του 5ου γύρου και θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα του Παναθηναϊκού. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Καλή εμφάνιση από την Παναχαϊκή στην Κέρκυρα, με τους Πατρινούς να καθαρίζουν εύκολα με 2-0 τους «Φαίακες» στην επανέναρξη της Super League 2. Ο Ελληνας τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του και ξεκαθάρισε ότι θα ρίξει στη μάχη ότι καλύτερο διαθέτει…

Οι «πράσινοι» δεν ήταν κακοί με την ΑΕΛ, όμως ηττήθηκαν (για μία ακόμα φορά φέτος) στο ΟΑΚΑ (1-2), πληρώνοντας το γεγονός ότι δεν είχαν τον παίκτη στη γραμμή κρούσης για να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησαν. Επίσης, τους κόστισε και η κακή διαιτησία του Σιδηρόπουλου…

Ακολουθεί για το πρωτάθλημα το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαχίντ, στην Αθήνα έμειναν και οι Καμπετσής, Μπεκ, Βέργος.

Ο Δώνης δεν είναι για να τρώει νέα «σφαλιάρα» στην Πάτρα και εκτιμώ πως θα το πάει το ματς προσεκτικά…

Η πρότασή μου: Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: under 2,5 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button