CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΟΚ vs Αρης – Κυριακή 10/03 – Προγνωστικά Super League 1

Εναρξη των πλέι οφ στην Super League 1 για ΠΑΟΚ και Αρη στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (10/03, 21:00), σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας του «δικέφαλου του Βορρά» με μία αγωνιστική.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπαίνει πρώτη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος (στο +1 από την ΑΕΚ), ενώ φυσικά έχει στο μυαλό της και τη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους 16 του Κόνφερενς Λιγκ («κακή» ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς που έγινε την Πέμπτη στην Κροατία).
Ξανά στα πιτς ο φορ Σαμάτα!
«Ακούνητος» από την 5η θέση ο Αρης, άπαντες σκέφτονται από τώρα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – τον Μάιο – με τον Παναθηναϊκό (άγνωστο ακόμα το σε ποια έδρα θα διεξαχθεί), με τους «κίτρινους» να προκρίνονται στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.
Ουδείς μπορεί να μπει στο μυαλό του Ακη Μάντζιου και να… ανακαλύψει την ενδεκάδα του Αρη για το clasico της Θεσσαλονίκης κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται να προφυλάξει/ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,45 καταλογισμός over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button