CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΟΚ vs Αρης – Κυριακή 17/09 – Προγνωστικά Super League 1

Το clasico της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς νωρίς το βράδυ της Κυριακής (17/09, 20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ!
Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με διαδοχικές νίκες εντός-εκτός συνόρων, γνώρισε πολύ σκληρή ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (1-0) με γκολ στο 96’!
Η αλήθεια είναι ότι έβγαλε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με σφιχτό rotation, όμως τώρα «γέμισε» με λύσεις (Ντεσπόντοφ και άλλοι…) και κοιτάζει με άλλο μάτι τη συνέχεια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ!
Απαντες στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, πλην των ανέτοιμων Μάρκος Αντόνιο και Φ. Σοάρες.
Ντεμπούτο με νίκη (3-2 εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης) για τον Ακη Μάντζιο στον πάγκο του Αρη, με αρκετό άγχος, αλλά και αισθητά βελτιωμένοι οι «κίτρινοι» που έφτασαν επιτέλους στο πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.
Νέα αποκτήματα ο εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ και ο χαφ Βερστράτε, επέστρεψε στην ομάδα ο έμπειρος αμυντικός Δεληζήσης, έναν ακόμη φορ έχει ζητήσει ο Μάντζιος για να κλείσει το ρόστερ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,97 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button