CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΠΑΟΚ vs Μπρίντιζι – Τρίτη 12/11/2019 – BCL

*4ος όμιλος (σε 4 αγώνες): Ντιζόν 8 β., Νεπτούνας 7 β., Βόννη 6 β., Σαραγόσα 6 β., Φάλκο Σομπατέλι 6 β., Μπρίντιζι 6 β., Μπεσίκτας 5 β., ΠΑΟΚ 4 β.  

Αστραψε και βρόντηξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του «δικέφαλου του Βορρά» στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (81-66 στο Αιγάλεω). Η αποκρουστική εμφάνιση και η βαριά ήττα σήμανε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τα ημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα έφερε αναταράξεις στις τάξεις του συλλόγου. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Χαραλαμπίδης έβαλε γκάζια στους παίκτες του, όμως ίσως αυτό να μην είναι αρκετό, καθώς μάλλον το πρόβλημα του «δικέφαλου του Βορρά» είναι το έλλειμμα ποιότητας στο ρόστερ του.

2-4 το ρεκόρ του στην Basket League, χωρίς νίκη ακόμα στο Champions League της FIBA (0-4).

Πολύ σημαντικό το ματς της Τρίτης (12/11, 19:00) με την Μπρίντιζι, με τους Ιταλούς να είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η πορεία τους στο πρωτάθλημα. Με ρεκόρ 6-2 φιγουράρουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής πρόσθεσαν ένα ακόμα διπλό στο ενεργητικό τους (στην έδρα της Τριέστε με 80-72). Καθάρισαν οι Αντριαν Μπανκς (18 π.), Κέλβιν Μάρτιν (15 π.), Ντ. Τόμπσον (13 π.) και Τζον Μπράουν (10 π.), με 10/25 τρίποντα.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να χάσει από… οποιονδήποτε στο BCL, κάτι που έχει φανεί μέχρι τώρα. Ανώτερη σε όλα η Μπρίντιζι, μια χαρά η απόδοση της νίκης της στην Πυλαία (αυτή τη στιγμή κοντά στο 1,65).   

Η πρότασή μου: ΠΑΟΚ – Μπρίντιζι: νίκη Μπρίντιζι στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button