CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός – Κυριακή 23/2/2020 – Super League 1

Οσο… έπρεπε έπαιξε ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ και έβγαλε με επιτυχία και νίκες ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τώρα, όμως, έχει μπροστά του τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο οποίος και θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Κατάμεστη το βράδυ της Κυριακής η Τούμπα, με τον κόουτς Φερέιρα να γνωρίζει πολύ καλά ότι από τέτοιου τύπου παιχνίδια θα κριθεί το μέλλον του στον «δικέφαλο του Βορρά»!

Κανένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο τους μόνιμους τραυματίες Ζαμπά (εξτρέμ), Κρέσπο (στόπερ) και Βέρνμπλουμ (χαφ).

Εξέτισαν και επιστρέφουν οι μέσοι Μίσιτς, Μπίσεσβαρ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Αρσεναλ (0-1, το πρώτο ματς για τους «32» του Γιούρόπα Λιγκ – την ερχόμενη Πέμπτη η ρεβάνς στο Λονδίνο), σε ένα παιχνίδι που άξιζε κάτι καλύτερο.

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή, στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς απέκλεισε από την αποστολή τον μεσοεπιθετικό Μορ και τον εξτρέμ Λοβέρα, εκτός ο μεσοεπιθετικός Χριστοδουλόπουλος, νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν ο φορ, Σουντανί.   

Η πρότασή μου: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: goal/goal στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button