CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παρί Σεν Ζερμέν vs Νιούκαστλ – Τρίτη 28/11 – Προγνωστικά Champions League

Τεράστιας σημασίας παιχνίδι στον «όμιλο του θανάτου» (28/11, 22:00).
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νιουκάστλ στο Παρκ Ντε Πρενς, με τον ηττημένο να λέει πιθανότατα «αντίο» στο σενάριο πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!
Μετά την ήττα στο Μιλάνο από τη Μίλαν, η Παρί είναι 2η στον 6ο όμιλο με 6 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ είναι ουραγός με 4 β.
Βέβαια, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από ρευστή στο γκρουπ, αφού η 1η Ντόρτμουντ έχει 7 βαθμούς και η 3η Μίλαν 5 β.!
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο εντυπωσιακό 5-2 επί της Μονακό για το πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε, ότι η παρέα του Εμπαπέ είχε χάσει με το… βαρύ και ασήκωτο 4-1, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο St. James Park.
Πολλά τα προβλήματα για τον Ενρίκε, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες, Ντανίλο Περέιρα και Ζαϊρ – Εμερί.
Καλό είναι το κλίμα και στη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Εντι Χάου συνέτριψε την Τσέλσι με 4-1 και έδειξε να αφήνει πίσω της ένα διάστημα με διαδοχικές γκέλες.
Σημαντικές οι απουσίες της Νιούκαστλ, αφού εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Μπότμαν, Μπαρνς, Γουίλσον, Γουίλοκ, Μέρφι, και Τάργκετ, όπως εννοείται και ο τιμωρημένος Τονάλι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,25 να σκοράρει ο Α. Ισάκ (Νιούκαστλ) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button