CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΣ Γιάννινα vs Ολυμπιακός – Κυριακή 01/10 – Προγνωστικά Super League

Πολύ «πονηρή» έξοδος για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (01/10, 20:30) στους Ζωσιμάδες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν για πρώτη φορά φέτος στην επαρχία και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ σε μια πολύ δύσκολη αποστολή γι’ αυτούς, κάτι που αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Πειραιώτες έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους στα Γιάννινα!
Ο Ολυμπιακός μετά από 5 επιβλητικές νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μία ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ψάχνει το πρώτο του «διπλό» στη φετινή Super League.
Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν απολαυστική στην έδρα της με με 18-1 γκολ και τώρα θέλει να σπάσει την παράδοση των τελευταίων ετών (0-4-1 την τελευταία πενταετία).
Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Θανάση Στάικου καλείται να αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 19 γκολ, που έχει στην κορυφή των σκόρερς, τον Ελ Καμπί των 9 τερμάτων και των 5 σερί αγώνων που βρίσκει δίχτυα.
Χωρίς τους Ρέτσο, Ιμπόρα, ‘Εσε, αλλά με Φορτούνη η αποστολή του Ολυμπιακού, χωρίς τον τιμωρημένο Καραχάλιο οι Γιαννιώτες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 να σκοράρει ο Ελ Καμπί (Ολυμπιακός) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button