CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΣ Γιάννινα vs Παναθηναϊκός – Κυριακή 15/01 – Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 1

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (15/01, 20:30) στα Γιάννινα κόντρα στον δυσκολοκατάβλητο ΠΑΣ (κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας, λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων), χωρίς να έχει το περιθώριο για γκέλα.
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός… πιέζουν από κάτω τους «πράσινους», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του χρειάζεται ξανά ένα σερί νικών για να μην γκρεμιστεί από την κορυφή.
Εκτός μάχης οι Μάγκνουσον (θλάση), Τσέριν (τιμωρημένος), έτοιμος ο Χουάνκαρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την προσεχή Τετάρτη στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Σε εξαιρετική κατάσταση οι Ηπειρώτες (απομακρύνθηκαν μία και καλή από την επικίνδυνη ζώνη), μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ, κέρδισαν 3-1 τον Λεβαδειακό (εκτός έδρας).
Αήττητος ο ΠΑΣ σε τέσσερις σερί αγώνες, Over και αμφίσκορα 7 στα 8 εντός έδρας παιχνίδια του!
Εκτός οι τραυματίες Ροσέρο, Κύρκος και Κόντε.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 Over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button