Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά στην πρεμιέρα της Superleague – Στοίχημα στις 27-28-29 Αυγούστου 2010

Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 27-8-2010 για το Ελληνικό Πρωτάθλημα της σεζόν 2010-2011 με ένα παιχνίδι, αυτό του Παναθηναϊκού απένταντι στην Ξάνθη στις 21:15 (τηλεοπτική μετάδοση Novasports1) στην άδεια από φιλάθλους Λεωφόρο. Οι νταμπλούχοι της προηγούμενης περιόδου θέλουν να μπουν με το δεξί στο καινούριο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που μοιάζουν το απόλυτο φαβορί. Βασικά τους προβλήματα ο άγνωστος αγωνιστικός χώρος, η απουσία οπαδών και κυρίως η απουσία των Σισέ και Σίλβα. Και επειδή στις πρεμιέρες συνηθίζονται οι εκπλήξεις, πολλοί θα ποντάρουν στην αστρονομική απόδοση που έχει η νίκη της Ξάνθης, αλλά εμείς στο στοίχημα πιστεύουμε ότι οι Πράσινοι έχουν κατανοήσει τις δυσκολίες και θα φανούν σοβαροί και θα πάρουν τη νίκη.

Ο έταιρος βασικός διεκδικητής του τίτλου, σύμφωνα με τη λογική και τους bookmakers, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 18:15 (τηλεοπτική μετάδοση Novasports1) εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή. Μετά τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Ερυθρόλευκοι αναγκαστικά θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στο stoixima πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσουν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους με το δεξί.

Οι τρεις εκπρόσωποί μας στο Europa League θα αγωνιστούν όλοι την Κυριακή λόγω των υποχρεώσεων που είχαν την Πέμπτη και το παρολί στοίχημα που θα διαλέξουμε αυτήν την αγωνιστική στο stoixima είναι η συνέχεια των επιτυχιών και των τριών με 3 νίκες. Έτσι,
η νίκη της ΑΕΚ εκτός έδρας επί της Κέρκυρας με απόδοση,
η νίκη του Άρη εκτός έδρας επί της Καβάλας με απόδοση,
και η νίκη του ΠΑΟΚ εντός έδρας επί του Πανσερραϊκού με απόδοση,
πολλαπλασιαζόμενες δίνουν καλή συνολική απόδοση.

Στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο stoixima θα επιλέξουμε τον άσσο και στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο στοίχημα 1Χ2 θα επιλέξουμε το σημείο Χ.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button